Magasiner du bør lese

Er det ett sted designere finner inspirasjon, så er det i magasiner. Mange grafiske designere drømmer om å jobbe i et magasin, eller kanskje starte sitt eget. Mens for andre holder det å bla gjennom et dusin eller flere magasiner i måneden. Her er noen av de virkelige perlene du kan finne i magasinhyllene:

Kinfolk

Kinfolk startet trenden med uavhengige magasiner som vi har sett de siste årene. Dette magasinet er på alles lepper, i alle fall alle som er opptatt av design og livsstil. Kinfolk skriver også om designere og andre kreative folk, og har en helt egne stil – som mange andre magasiner prøver å kopiere.

Cereal

Cereal er magasinet som gjorde det så bra at redaktør Rosa Park kunne starte sitt eget kunstgalleri. Med andre ord, dette er en designers drøm! Cereal byr på delikat, minimalistisk design – som designere fra hele verden har falt pladask for. Det koster noen kroner, men er absolutt verdt det.

Apartemento

Apartemento er en nesten som en bibel å regne, for folk som er glade i magasiner og i design. Dette magasinet fra Spania har en trofast lesergruppe, og selges verden rundt. Det kan derfor absolutt være lurt å sjekke ut dette kule magasinet. Dette er også et av magasinene som har masse bra lesestoff, ikke kun design i verdensklasse.

Ikke glem interiørmagasiner

Du bør absolutt ikke glemme rene interiørmagasiner, det er nemlig mange grafiske designer som finner inspirasjon i interiør – så du burde absolutt gi det en sjanse. På mange måter kan man si at all design hører sammen, uavhengig av kategori.

Du som er glad i design, er nok også glad i magasiner – både på papir og på nett. De siste årene har det blitt flere og flere nettmagasiner, og du burde også sjekke ut noen av disse når du har tid.