Apasje kontor i Tollbugata

Om oss

Når vi i Apasje snakker sammen rundt leirbålet om hvem vi er, brukes det ord som ærlighet, redelighet, ordentlig, skikkelig, arbeid, håndverk og ansvar. Man skulle tro vi levde i en annen tid, og var opptatt med å bygge landet. Heldigvis lever vi akkurat nå, i en digital verden hvor vi kan stake ut en stø kurs ved hjelp av verdier fra en tidligere pionertid.

Vi lager websider som er leselige, vakre og brukandes samme hvilken skjerm du bruker. Dine nettsider blir lest på jobben, i sofaen, på bussen og på hytta. Leseren bruker smarttelefon, nettbrett, laptop og tilogmed TV for å lese om deg og din virksomhet. Med så mange variabler må både design og innhold planlegges fleksibelt men stødig.

Vi mener at design er design, og snakk om forskjellige disipliner stort sett handler om verktøy og praktiske aspekter. Så selv om brorparten av arbeidet vårt havner på en eller annen skjerm gjør vi også analog design.

Med ujevne mellomrom skriver vi også noen ord om hva vi tenker og holder på med. Les våre røyksignaler.

Partnere

john-DSC_3795

John Sætrang

john@apasje.no | Tlf: 480 54 018

Designer

John (f. 1969) er oppvokst i Drammen. Første jobb som grafisk designer var i et trykkeri på Grünerløkka i 1993. Samme år som CERN gjorde World Wide Web offentlig tilgjengelig. De neste årene jobbet han med kunder som Harald A. Møller, Advokatfirmaet Hjort, Bertel O. Steen, Spekter (tidligere NAVO), Eidsiva Rederi, m.fl. Oppdrag var årsrapporter, brosjyrer og kommunikasjonsmateriell, men i stigende grad også utvikling av websider.

Etter ti år i bransjen tok John et engasjement på Kulturhistorisk Museum i Oslo for å jobbe med markedsføring og utvikling av nettutstillinger. Etter fire år vendte han hjem til Drammen og var med på å starte Apasje i 2008.

John jobber gjerne med både trykksaker og websider.