Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/1/a/apasje/www/wordpress/wp-includes/pomo/translations.php on line 202
Endringer i Apasje
apasjesplitt2

Endringer i Apasje

Apasje ble stiftet i 2008 og har etablert seg som en solid aktør i bransjen over de siste 7 årene. I mesteparten av denne tiden har vi bestått av fire likeverdige partnere. Nå trer Atle og Laura ut og danner sine egne selskaper for å kunne jobbe mer fokusert innen sine kompetanseområder.

Denne endringen er udramatisk og har liten praktisk betydning for våre kunder. Alle fire jobber fortsatt sammen i de samme lokalene, og vil fortsette å samarbeide på mange prosjekter. Atle og Laura vil betjene sine nærmeste kunder fra sine nye selskaper. Atle oppretter Major Design AS, og Laura blir selvstendig næringsdrivende under eget navn. Endringen trer i kraft 1. juni.

Ole Martin og John vil fortsette å drive Apasje på samme måte som før. Der vi trenger ekstra kapasitet vil vi trekke inn Atle og Laura som vi har et godt og tett samarbeid med. Samtidig er dette en sjanse til å tenke nytt og legge nye planer for årene som kommer. Vi sitter på mange erfaringer etter syv års byrådrift, og har klare ideer om hvordan Apasje kan utvikles videre.

Har du noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil også kontakte hver kunde med praktisk informasjon der det er nødvendig.

Vi ønsker Laura og Atle lykke til med sine foretak!