Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/1/a/apasje/www/wordpress/wp-includes/pomo/translations.php on line 202
Lokaler til leie
Apasje bakgård

Lokaler til leie

Har du lyst på kontorplass i en ærverdig og vernet bygård fra 1600-tallet, med sentral beliggenhet på Strømsø og et veldig hyggelig arbeidsmiljø på kjøpet? Vi har ledig kapasitet i kontorfellesskapet!

Apasjes lokaler på Strømsø i Drammen ligger i en flott og representativt bygård med mye sjarm og atmosfære. Gården ble begynt oppført omkring 1650 og er vernet. Omgivelsene er stille og rolige, med lite trafikk i gaten utenfor. Det er lite ståk og bråk i lokalene; vi er skikkelige folk som rydder opp etter oss og har en strickt policy mot practical jokes, bruk av utestemme og lekeslossing i lokalene. Det kan man drive med i den fine og romslige bakgården.

Adressen er Tollbugata 46, 3043 Drammen

Som leietager får du tilgang på møterom, med stor TV for presentasjoner. Du er også invitert til matpakkelunsj på kjøkkenet, hvor vi stort sett spiser sammen hver dag. Deltagelse i interessante og engasjerte diskusjoner rundt lunsjbordet er valgfritt.

Bredbånd er inkludert i husleien, det samme er arbeidsbord og kontorstol.
Vask, varme og strøm får du også på kjøpet.

Pris:  kr 2.000 per måned

Det er ikke merverdiavgift på kontorleien.

Mulighet for rabatt om du/dere ønsker å leie flere plasser under ett eller et helt rom.

Interessert? Ring Atle (41 43 66 11)

Eller send en epost til atle@apasje.no

Håper vi sees hjemme hos oss!

Apasje Hovedkontor

Hele Apasje sitter samlet på ett rom, men vi har ledige kontorplasser i et tilsvarende rom.

Hyggelig kjøkken.

Lunsjen tar vi som regel sammen på kjøkkenbordet.