Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/1/a/apasje/www/wordpress/wp-includes/pomo/translations.php on line 202
Nettutstilling for Drammens Museum
nettutstilling for Drammens Museum

Nettutstilling for Drammens Museum

I oppdrag fra Drammens Museum har vi hatt æren av å skape nettversjonen av Jubileumsutstillingen 2011. Den offisielle utstillingen til feiringen av Drammens 200 år som by. Utstillingen viser hva Drammen er og har vært, og det er valgt temaer som gir byens borgere en felles kunnskap om forståelse av hvordan byen har utviklet seg til det den er idag.

Hovedhensikten er å gjøre innholdet tilgjengelig også etter at den fysiske utstillingen er tatt ned. Nå frem til enda flere. Dessuten mulighet til å gå mer i dybden og finne egne veier gjennom utstillingen enn man ville gjort på den virkelige utstillingen.

Basen i utstillingen består av:

Bilder: Presentert som henholdsvis bildevegg med kategorier og tidslinje med tidsperioder.
Artikler: Illustrerte artikler fra boka «DRAMMEN, by i utvikling gjennom 400 år» av Jo Sellæg.
Billedspill: «Lysbildeforedrag» fra utstillingen.
Foto, video og info: Elev-videoer fra det pedagogiske opplegget rundt utstillingen. Fotodokumentasjon fra hvordan den virkelige utstillingen så ut. Informasjon om utstillingen.
Søk: For de som er ute etter noe helt spesielt, kan man søke og finne nøyaktig det man leter etter.

De ulike basene i nettutstillingen er relatert til hverandre, noe som gjør det mulig å finne sin helt egen vei gjennom stoffet. I tillegg er det mulig å lage sin egen museumsvegg eller tidslinje og dele via sosiale medier.

Nettutstillingen er responsive – noe som betyr at du får en god opplevelse av å besøke nettutstillingen enten du er på smarttelefon, nettbrett, eller en vanlig datamaskin.

Som stolte drammensere har vi under utviklingen av nettutstillingen både oppdaget nye ting om byen vår, latt oss fasinere og avlede fra det egentlige arbeidet med nettutstillingen og selv gravet oss ned i bildebasen! Nå gleder det oss at alle andre kan gjøre det samme.

 

Jubileumsutstillingen 2011 Jubileumsutstillingen 2011 responsiv webdesign drammen nettutstilling

 

Jubileumsutstillingen 2011

 

Jubileumsutstillingen 2011