Webdesign og logo for Landskaperiet

Profil og nettsider for Landskaperiet AS

Apasje er et lite byrå, og vi er veldig glad i alle andre som også har mot og evner til å skape noe selv. Landskaperiet AS er nystartet av landskapsarkitektene Marianne, Christina og Mona. Motet viser de ved å gå fra faste stillinger til å starte eget firma, og evnene har de tilegnet seg gjennom mange års erfaring. Vi er stolte av å ha hjulpet de med logo og nettsider!

Logoen er stram og elegant, og vi håper at med en knall oransje detalj er den også litt leken og morsom. Det er alltid en balansegang å gå mellom å virke for tradisjonell og kjedelig og det å være flåsete og useriøs. Her har vi vist at firmaet evner å både være profesjonelle og menneskelige. Jentene hadde selv sterke meninger og har bidratt mye til sluttresultatet.

Logoen er basert på fonten Simplo, «den italienske Futura». Vi følte at Futura og andre stramme, elegante og modernistiske fonter virket litt for gammeldagse. Simplo gir oss geometriske former med menneskelige detaljer. En ny favoritt på kontoret!

Nettsidene er foreløpig en enkel affære, med kun én side. Men den er til gjengjeld proppfull av både visuelle godsaker og informasjon. Siden den er levert i 2011 av oss er den selvfølgelig kodet med flytende design, tilpasset alle skjermstørrelser, inkludert smarttelefoner. Vi viser et knippe utvalgte referanseprosjekter i et enkelt og elegant slideshow, og de tre grunnleggerne presenteres i stramme kolonner (med store smil ;-).

Lykke til videre, Landskaperiet, vi gleder oss til fortsettelsen!